• (What's App) +31 621144970
  • info@bosnozem.nl

Webmaster

Al vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met broers die richting de IT-kant wilden studeren. Als enige meisje in het gezin, was het dus best logisch dat ik daar ook in mee groeide. Al ben ik een andere branch gaan studeren en uiteindelijk héél ander werk gaan doen, scripten en websites bouwen is nog steeds een grote hobby en ik vind het dan ook heerlijk om mijn creaticiteit kwijt te kunnen in het ontwerpen van websites.

Ik werk voornamelijk met Joomla en WordPress, maar breidt mijn websites meestal uit met een verscheidenheid aan HTML en CSS scripts. Hoewel ook Javascript en BBscript mij niet vreemd zijn, ben ik toch meer werkzaam met de andere twee varianten. Een proffesional ben ik echter niet, maar door de jaren heen ben ik zeker veel gegroeid in mijn mogelijkheden.

Regionieuws Hoogeveen

Regionieuws Hoogeveen is voortgekomen uit het voormalige Regio Hoogeveen dat in mei 2018 is gestopt. Enkele vrijwilligers wilden graag door en dus heb ik het voortouw genomen in het bouwen en ontwerpen van een nieuwe website. Sinds 25 april 2018 is Regionieuws Hoogeveen dan ook officieel de nieuwe naam en staan wij geregistreerd bij de KVK als vereniging met eigen rechtspersoon.

The Hedgehog Program

The Hedgehog Program is een online internationaal research & education platform, ofwel een specialisatieplatform, voor egels in gevangenschap. Er bestaan maarliefst 17 verschillende soorten egels over de hele wereld en een aantal hiervan worden als huisdier gehouden. Witbuikegels en Grootooregels zijn de meest bekende soorten in gevangenschap en dit platform houdt zich bezig met niet-wetenschappelijk onderzoek en educatie. Het logo is zelf ontworpen.

THP Registry

The Hedgehog Program Registry is onderdeel van The Hedgehog Program en is een online stamboomregistratieplatform waar fokkers en opvangcentra hun egels kunnen laten registreren en een stamboom kunnen laten vastleggen. Een stabiele community waar ook eigenaren updates kunnen geven over hun aangekochte egel(s) en op die manier een relatie kunnen opbouwen met de fokker of opvangcentra waar het dier gekocht is.

Hedgery of the High Moors

Hedgery of the High Moors is mijn persoonlijke website voor mijn hobbyfokkerij van Witbuikegels & Grootooregels. Het logo is tevens zelf ontworpen.

Opel Power Nederland

De grootste Opel club van Nederland heeft geregeld meetings en had baat bij een goede, simpele en nette website. Dit is de nieuwste website en nog in onderhoud.